Ana Maria Balache, pe lista extinsă a atleților români care vor reprezenta România la FOTE 2022

Veste foarte bună pentru Ana Maria Balache, atletă legitimată la Clubul Sportiv Târgoviște! Oficialii Federației Române de Atletism au făcut publică, în această săptămână, lista extinsă cu atleții care vor reprezenta România la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) din acest an.

Pe această listă, în proba de 100 metri, se regăsește și sportiva clubului nostru, antrenată de Desdemona Banu Ionescu. “Este o veste excelentă pentru noi. Ne bucurăm că Ana Maria se află pe această listă extinsă. Acest lucru denotă faptul că munca și rezultatele noastre sunt din ce în ce mai apreciate. Ar fi un lucru extraordinar dacă sportiva noastră va reprezenta România la FOTE”, ne-a transmis Desdemona Banu Ionescu, antrenoarea talentatei sportive.

Alături de Ana Maria Balache, pe tabelul nominal al sportivelor selecționate pentru această probă se mai află Andreea Bianca Mocanu (LPS Brăila/CSM Onești), Ștefania Balint (LPS Brașov/CS Chimia Râmnicu Vâlcea) și Maria Bianca Tița (LPS Pitești). Ana Maria Balache este una dintre marile speranțe ale atletismului dâmbovițean.

Festivalul Olimpic al Tineretului European se va desfășura la Banska-Bystrica (Slovacia), în perioada 24-30 iulie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here