Aproape de medalie la Campionatul Național U16. Andreea Dinu a terminat pe locul 4 proba de 400 metri

Atleta Andreea Dinu a încheiat în apropierea podiumului la Campionatul Național pentru juniori U16. Sportiva de la CS Târgoviște a  terminat pe locul 4 proba de 400 metri, după ce acele ceasului s-au oprit la 59,96. La startul acestei probe s-au aflat 20 de sportive.

De asemenea, în proba de 200 metri, sportiva antrenată de Desdemona Banu Ionescu s-a clasat pe locul 5, cu timpul de 26,61.

Atleta clubului nostru a stabilit în ambele probe Personal Best, un lucru extrem de important dacă ținem seama că acesta este primul său an la juniori.

În vara anului trecut, Andreea Dinu a devenit dublă campioană a României la copii, în probele de 200 și 300 metri.

“Sunt mulțumită de evoluția Andreei ținând seama de condițiile de pregătire și de faptul că este primul ei an de juniorat. A reușit să facă Personal Best pe ambele  probe, lucru care ne dă mari speranțe că în următorul an ea va fi podium cum astfel ne-a obișnuit. Andreea a devenit în urmă cu un an dublă campioană națională la copii, atât la indoor, cât și în aer liber”, ne-a declarat Desdemona Banu Ionescu, antrenoarea secției de atletism a clubului nostru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here