Atletele Clubului Sportiv Târgoviște nu au renunțat la antrenamente din cauza pandemiei. Au ales metode inedite de pregătire

Atletele Clubului Sportiv Târgoviște nu renunță la antrenamente nici în această perioadă. În timp ce lumea sportului a luat o pauză forțată din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit tot mapamondul, atletele clubului nostru își văd în continuare de pregătire.

Acestea nu vor să-și piardă forma fizică și trag din răsputeri zi de zi. Sportivele pregătite de Desdemona Banu Ionescu au ales metode inedite de pregătire. Sub îndrumările online ale antrenorului, ele se antrenează în apartamente, scările și în apropierea blocurilor în care locuiesc,  dar și în curțile și grădinele din apropierea locuințelor.

“Chiar dacă suntem nevoiți să stăm în casă, pasiunea pentru sport nu ia pauză. Facem tot posibilul să înlocuim cât putem activitatea noastră de pe teren și să rămânem activi împreună pentru a putea relua pregătirea într-o formă cât mai bună, atât fizică, cât și psihică.

Suntem sportivi, avem o disciplină aparte, ceea ce ne face răbdători și optimiști că totul va reveni la normal cât mai curând. Suntem responsabili, stăm acasă!”, ne-a declarat Desdemona Banu Ionescu, antrenorul secției de atletism de la CS Târgoviște.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here