Atletul Cătălin Amuza, campion național la Masters, în proba de 800 m. A urcat pe podium și la 1500 m

Atletul Cătălin Amuza s-a prezentat la înălțime la ediția din acest an a Campionatului Național de sală Masters, la categoria M40.

Sportivul de la CS Târgoviște a devenit campion al României în proba de 800 metri, după ce a avut parte de o evoluție de excepție pe întreaga durată a cursei. Acesta a urcat pe prima treaptă a podiumului, după ce acele ceasului s-au oprit la 2:19.

De asemenea, la aceeași competiție, dar în proba de 1500 metri, Cătălin Amuza a ajuns vicecampion al țării, după ce a avut parte de o clasare pe locul 2. Atletul clubului nostru a încheiat cursa, cu timpul de 4:57.

La sfârșitul Campionatului Național, atletul veteran a transmis un mesaj mai mult decât sugestiv: „Slavă lui Dumnezeu! Chiar nu speram, eram bucuros că pot participa”. Sportivul clubului nostru a luat parte la Naționalele de Sală Masters, după ce a depășit o accidentare dificilă.

Campionatul Național de Sală Masters a fost găzduit, week-end-ul trecut de sala de atletism “Ioan Soter” din cadrul Centrului Sportiv Național “Lia Manoliu” București.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here