Cătălin Amuza, campion și vececampion național la atletism masters

Evoluție de excepție pentru Cătălin Amuza la ediția din acest an a Campionatului Național de atletism în aer liber – Masters, găzduit de orașul București, în perioada 19-20 august.

Sportivul legitimat la CS Târgoviște a devenit campion al României în proba de 800 metri, la categoria M40, după ce a arătat o prestație la înălțime pe toată durata cursei. Cătălin a urcat pe prima treaptă a podiumului după ce acele ceasului s-au oprit la 2:05.98.

La același Campionat Național, sportivul nostru și-a mai trecut în cont și o medalie de argint în proba de 1500 metri. Această cursă a fost încheiată de Cătălin cu timpul de 4:26.54.

Campionatul Național de atletism în aer liber  a fost ultima competiție la care a luat parte atletul clubului nostru înainte de participarea la Campionatul Balcanic de atletism în aer liber Masters, ce va fi găzduit de orașul Izmir (Turcia), în perioada 29 august – 3 septembrie 2023.

Tot în acest an, Cătălin Amuza a devenit campion și vicecampion al României în probele de 800 și 1500 metri ale Campionatului Național Masters desfășurat în sală la începutul lunii martie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here