CS Târgoviște este prezent și la Barcelona!

În perioada 8-11 Octombrie 2015, karateka  CS Târgoviște Adrian Stoicescu,  însoțit de antrenor prof. Ion Munteanu, vor fi prezenți în Spania, la Barcelona, pentru a participa la Campionatul European de Hayashi ha Shito Ryu.

Vineri, 9 octombrie, va avea loc un stagiu de perfecționare pentru kata si kobudo, iar competiția în sine se va desfășura în zilele de sâmbătă 10 octombrie și duminică 11 octombrie.

Din delegația României fac parte cinci sportivi, dintre care trei târgovișteni și doi seniori de la CS Dinamo București. Alături de aceștia, la Barcelona vor fi prezenți și Vasile Manea vicepreședintele F.R.Karate, Daniel Munteanu – arbitru, dar și antrenorul secției noastre de karate prof. Ion Munteanu.

“Ducem tradiția mai departe”

Este un campionat reprezentativ pentru stilul pe care-l practicăm, dar mai ales pentru Școala de Karate : Hayashi Ha Shito RYU Kai. Am răspuns pozitiv și suntem prezenți la această activitate organizată de către reprezentantul și unicul maestru din Europa de Karate Hayashi Ha, Shihan Miguel Vasquez. Ne așteptăm chiar la o medalie la acest Campionat European”, a declarat Ion Munteanu – antrenorul lotului național al României, dar și al secției de karate a clubului nostru.

Adrian Stoicescu Karate

Adrian Stoicescu – CS Targoviste

CE Karate barcelona

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here