CS Târgoviște la seminarul Adidas

In perioada 3-4 Octombrie 2015, în localitatea Baru din județul Hunedoara, a avut loc Seminarul de Karate Adidas coordonat de multiplul campion mondial și european de Karate WKF, Rafael Aghayev din Azerbaijan.

Acest eveniment a fost organizat de către Masibo Sport SRL din Petroșani, aceasta fiind unicul reprezentant al firmei de echipament sportiv ADIDAS din România.

Rafael Aghayev este imaginea firmei ADIDAS în lume și datorită rezultatelor obținute la Karate, este cel mai titrat sportiv din lume la proba Kumite, având nu mai puțin de 4 titluri de campion mondial WKF, 10 titluri de campion european și campion la prima ediție a Jocurilor Europene de la Baku.

Tematica acestui seminar a constat în tehnică, tactică și strategie în proba competițională – Kumite, precum și probleme de pregătire fizică specifică.

Secția de Karate din cadrul clubului nostru a participat la acest seminar cu un lot format din antrenorul/prof. Ion Munteanu si trei sportivi (toți medaliați la naționalele din acest an): Valentin Cîrlan, Marius Ionescu și Rita Constantin.

„A fost un eveniment important pentru secția noastră, ținând cont de faptul că am intrat în contact cu cel mai titrat karateka din lume. Sunt convins că sportivii noștri au caștigat o experiență în plus, pentru a  înțelege și aplica la rândul lor, strategia lui Aghayev. Este important de menționat și faptul a fost pentru prima data în România, iar acest lucru ne motivează suplimentar, pentru că noi, până acum nu l-am studiat decât pe materiale video de pe internet.”, a declarat pentru siteul nostru, antrenorul secției de karate prof. Ion Munteanu.

 

seminar adidas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here