CS Târgoviște și AQUA Carpatica, parteneriat pentru performanță

Clubul Sportiv Târgoviște și AQUA Carpatica au onoarea să anunțe încheierea unui parteneriat fructuos și puternic. Cele două entități își propun să colaboreze pentru o perioadă cât mai îndelungată, într-un proiect cu bază solidă, cu o evoluție notabilă și cu potențial de creștere. Sportivii clubului nostru vor beneficia în curând de logo-ul AQUA Carpatica pe echipamente.
“Celor de la AQUA Carpatica le urăm bun venit în familia de parteneri ai Clubului Sportiv Târgoviște. Credem în totalitate că asocierea acestor două entități este menită să obțină performanță, să ne crească potențialul și să ne îndrepre spre obiective și țeluri mult mai îndrăznețe. Având alături un partener atât de important, avem încredere că putem ținti mai sus în actualul sezon și că vom fi mai buni de la zi la alta. Consumând apă AQUA Carpatica, cu siguranță, sportivii noștri vor avea parte de rezultate pe măsură la fiecare concurs”, a declarat Alexandru Badea, directorul Clubului Sportiv Târgoviște.
Brandul de apă plată și minerală AQUA Carpatica a devenit din această primăvară noul partener de hidratare al tuturor sportivilor de la CS Târgoviște. Sportul și performanța fac echipă bună împreună, iar acest parteneriat a venit ca un pas natural. AQUA Carpatica este companie independentă ce oferă un produs de înaltă calitate care îndeplinește toate cerințele unei ape ideale pentru consum. Orice consumator bine informat merită să descopere gustul purității provenit din izvoarele AQUA Carpatica.
Design-ul minimalist și ergonomic, numeroasele beneficii pentru sănătate și gustul unic transformă AQUA Carpatica într-o apă ideală pentru orice consumator din toată lumea. AQUA Carpatica este un brand internațional care se bucură de aprecierea consumatorilor din SUA, China, Japonia, Australia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Rusia, Israel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here