Damian Petrescu, pe podium la “Hamburg Open Karate”

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au terminat cu fruntea sus turneul internațional “Hamburg Open”. Sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au avut parte de evoluții bune, iar la final au reușit să îndeplinească obiectivul stabilit: cucerirea unei medalii.

Karateka de la CS Târgoviște care a urcat podium a fost Damian Petrescu. Acesta a obținut medalia de bronz în concursul de kata, destinat sportivilor U16.

Prestații bune la turneul internațional au mai avut Adrian Drăguș  – locul 5, la kumite U16 (cat. +63 kg), Nicolas Costescu  – locul 5, la kumite U16 (cat. 52 kg), Alexandru Munteanu – locul 7, la kumite U14 (cat. +50 kg), Damian Petrescu – locul 7, la kumite U16 (cat. +63 kg) și Răzvan Stanciu – locul 9, la kata U16.

“Turneul a fost foarte puternic. Nivelul competiției a fost unul foarte ridicat. Sportivii noștrii au avut evoluții bune, fapt ce ne-a dus să îndeplinim obiectivul propus, și anume adjudecarea unei medalii. Am reușit acest lucru, dar și acum am senzația că se putea ceva mai bine. Openul Hamburgului a reprezentat pentru sportivii noștri un turneu de verificare în care s-au atins anumite obiective înainte de participarea la Naționalele de Shito Ryu”, ne-a declarat Ionuț Munteanu, antrenorul secției de karate de la CS Târgoviște.

Alți sportivi ai clubului nostru care au luat parte la “Hamburg Open” au mai fost Ștefania Huiu, Robert Merda, iar seniorul Octavian Pomârleanu a făcut parte din comisia de arbitraj.

Interesant a fost și faptul că CS Târgoviște a fost singurul club din România care a fost prezent din România la ediția din acest an a turneului din Germania, la care au luat parte peste 700 de sportivi, ce au reprezentat 105 cluburi, din 11 țări.

Pe 23 februarie karateka clubului nostru vor participa la Campionatul Național de Shito Ryu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here