Diana Ivăncescu, medaliată cu bronz la Campionatul Național de cros

Rezultat notabil pentru Diana Ivăncenscu la Campionatul Național de Cros pentru seniori, tineret și juniori, găzduit de Stațiunea Băile Felix.

Atleta Clubului Sportiv Târgoviște, antrenată de Desdemona Banu Ionescu, a cucerit medalia de bronz la tineret, după ce a încheiat cursa de 6 000 metri pe locul al treilea.

Atleta va reprezenta România la Campionatul Balcanic de cros

Prin urcarea pe podium la Naționalele de Cros, sportiva clubului nostru și-a asigurat un loc în echipa României de cros – tineret  – care va fi prezentă la Campionatul Balcanic de cros, programat în data de 9 noiembrie, la Barane (Muntenegru).

Medalia obținută de Diana la Băile Felix a mulțumit din plin staff-ul tehnic al secției de de atletism de la CS Târgoviște. “Un rezultat foarte bun pentru Diana.  Ne-am îndeplinit cu brio obiectivul la Campionatul Național de cros. S-a obținut un bronz extrem de prețios. Mai mult de atât, după o clasare pe podium, Diana și-a asigurat prezența la Campionatul Balcanic de Cros, programat luna viitoare în Muntenegru. Suntem mulțumite că am încheiat la înălțime ultimul concurs important   din calendarul Federației Române de Atletism, din acest an. Sunt încrezătoare că Diana va reprezenta România cu fruntea sus la Balcaniadă”, ne-a precizat Desdemona Banu Ionescu, antrenoare în cadrul secției de atletism a Clubului Sportiv Târgoviște.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here