Din nou pe podium! Ana Maria Balache, medaliată cu bronz la Campionatul Național de Atletism U16

Un nou rezultat notabil pentru cea mai valoroasă atletă a Clubului Sportiv Târgoviște! Ana Maria Balache s-a prezentat la înălțime la ediția din acest an a Campionatului Național U16 și a urcat pe podiumul de premiere. Sportiva antrenată de Desdemona Banu Ionescu a reușit să obțină o medalie importantă la competiția găzduită de stadionul „Iolanda Balaș-Soter” din București, în perioada 9-10 iulie.

Sportiva de lot național a cucerit medalia de bronz în proba de 100 metri, după ce a avut parte de o evoluție mai mult decât bună pe întreaga durată a cursei. Ana Maria a încheiat cursa cu timpul de 12.94. Rezultatul sportivei noastre este unul meritoriu dacă ținem cont că la startul întrecerii s-au aflat numai puțin de 38 de competitoare, ce au reprezentat 32 de cluburi din țară.

Campionatul Național U16 a reprezentat ultimul concurs important la care a participat sportiva de la CS Târgoviște. După cucerirea bronzului de la sfârșitul săptămânii trecute, Ana Maria și-a întregit zestrea de medalii obținută în acest an.

Tot în 2022, atleta clubului nostru a devenit vicecampioană a României în proba de 60 m și a intrat în posesia medaliei de bronz la 200 m.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here