Doi boxeri de la CS Târgoviște, medaliați cu bronz la Cupa României pentru juniori

Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște s-au remarcat din plin la ediția din acest an a Cupei României la box pentru juniori, găzduită de orașul Iași, în perioada 8-14 mai. La capătul unor evoluții foarte bune, doi dintre boxerii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan au reușit să revină acasă cu medalii importante.

Pugiliștii clubului nostru care au urcat pe podium în ringul din Iași au fost Răzvan Cruceru și Alexandru Marcu. Ambii sportivi au intrat în posesia bronzului. Răzvan a terminat pe locul 3 la categoria 48 de kilograme, iar Alexandru s-a clasat pe același loc, la categoria 75 de kilograme.

„Sportivii noștri au avut parte de evoluții foarte bune la Iași. Au muncit mult până au intrat în posesia acestor medalii. Cei doi medaliați sunt copii de mare perspectivă. Probabil, dacă în semifinale nu ar fi întâmpinat câteva greșeli de arbitraj, cu siguranță ocupau un loc mai bun pe podium. Până la urmă au fost cucerite două medalii mai mult decât meritate”, ne-a declarat Alexandru Stan.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here