Doi judocani de la CS Târgoviște, convocați la Centrul Național de Pregătire a Juniorilor

Veste excelentă pentru secția de judo a Clubului Sportiv Târgoviște! Doi judocani din cadrul clubului nostru au fost convocați la Centrul Național de Pregătire a Juniorilor, în vederea participării la programul de pregătire centralizată, conform calendarului Federației Române de Judo.

Cei doi sportivi convocați sunt Gabriel Pleșa și Daniel Niculae. Ambii sportivi sunt antrenați de Ilie Torcică. Lotul național de juniori se întrunește la Pitești, iar pregătirea centralizată va debuta luni, 20 februarie.

Judoka convocați trebuie să se prezinte la Centrul de pregătire de la Pitești cu legitimația de sportiv, viza medicală la zi și declarația pe propria răspundere semnată de către un părinte/tutore.

„Este o veste foarte bună pentru noi. Aceste convocări au venit după rezultate importante obținute de sportivii noștri pe parcursul anului trecut, dar și la începutului acestui an. Ne dorim ca ambii judoka să facă parte din lotul național de juniori al României”, ne-a transmis antrenorul Ilie Torcică.

În week-end-ul 10-12 februarie 2023, Daniel Niculae a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național de judo U18.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here