Două medalii pentru karateka de la CS Târgoviște la Openul României. Valentin Cîrlan a cucerit aurul

Clubul Sportiv Târgoviște a fost reprezentat la înățime la Openul României de karate, găzduit de Sala Sporturilor din Petroșani, la sfârșitul săptămânii.

Valentin Cîrlan, sportiv antrenat de Ionuț Munteanu, a fost de neoprit pe durata competiției, iar la final și-a adjudecat medalia de aur la kumite. Karateka clubului nostru a urcat pe prima treaptă a podiumului la Under 21, în limitele categoriei 60 de kilograme. De asemenea, la seniori, tot la kumite, Valentin s-a clasat pe locul 5. La ediția din acest an a concursului, Cârlan a adus clubului nostru cea mai prețioasă medalie.

Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a urcat pe podium la Petroșani a fost Adrian Drăguș. După o evoluție bună pe durata întrecerii, acesta a intrat în posesia bronzului la cadeți, la categoria +70 de kilograme.

Alți karateka ai clubului nostru care au avut parte de evoluții apreciabile la Openul României au fost Robert Merda (juniori kata) și Damian Petrescu (kumite cadeți  +70 kg).

Scopul competiției a fost promovarea karate-ului și criteriu de selecție pentru sportivii participanți în vederea alcătuirii lotului care va participa la Campionatele Europene și Mondiale din acest an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here