Două tenismene de la CS Târgoviște, pe primul loc la Trofeul Silvester

Două tenismene de la CS Târgoviște au fost de neoprit la ediția din acest an a Trofeului Silvester, găzduit de orașul Câmpulung Muscel. Maia Oprea și Teodora Bucura, antrenate de Florin Râpeanu, au devenit învingătoare la capătul concursurilor în care au fost angrenate. Prima sportivă a cucerit trofeul pus în joc la categoria U16, iar cea de-a doua sportivă la U10.

Maia Oprea a terminat pe primul loc la U16, după ce a învins-o în finală pe Karina Bratu (CS Ceramus), cu scorul de 6-0, 6-0. În semifinale a eliminat-o pe Diana Voicu (AS CS Libra Phoenix), iar în sferturi a întrecut-o pe principala favorită Raisa Pătru (LPS-CSȘ Pitești), cu 2-6, 6-4, 10-2. În schimb, în primul tur a învins-o pe Ema Maria Arsene (TC Enache), cu 6-0, 6-1.

Teodora Bucura s-a impus la U10, după ce a avut parte de trei victorii pe tabloul șah al concursului. Rând pe rând, la Trofeul Silvester, sportiva noastră le-a depășit pe Diana Gagiu (ACS Cosmin Top Tenis) – 4-0, 4-0, Anastasia Moroe (Sportiv Avantaj Primire) – 4-0,  4-0 și Gabriela Lilea (ACS Cosmin Top Tenis) – 4-2, 4-0.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here