Evoluții bune pentru cei mai mici tenismeni ai Clubului Sportiv Târgoviște la Trofeul Consiliului Județean Argeș

Cei mai mici tenismeni ai Clubului Sportiv Târgoviște s-au remarcat din plin la Trofeul Consiliului Județean Argeș, găzduit de baza sportivă a Clubului Sportiv Campion Argeș, în perioada 21-24 septembrie.

După un parcurs bun la concursul dedicat categoriei Under 10 – băieți, George Matei Bucura s-a clasat la final pe locul 2. Plecat din postura de favorit 2, Matei a cedat greu în finală, în fața lui Horia Cristișor (fav.1), de la Dinamo București, cu 3-5, 2-4. În schimb, până la jocul din ultimul act, tenismenul clubului nostru a obținut victorii pe linie. În sferturi l-a depășit pe Eduard Florescu (Tenis Club Ploiești), cu 5-3, 4-2, iar în semifinale pe Rafael Dragnea (S&F Tenis System), cu 4-0, 4-1. În clasamentul Federației Române de Tenis, Matei Bucura se află pe locul 96.

La același turneu, dar la categoria 12 ani – băieți, un alt tenismen al clubului nostru, Răzvan Bădescu, a terminat concursul pe locul 3. În semifinale, Răzvan a fost învins de Andrei Vlăducă, de la CS AS Club Muscelul Câmpulung, cu 3-6, 4-6. Până la disputa din penultimul act al întrecerii, sportivul nostru a mers ceas, obținând victorie după victorie. În primul tur a dat de pământ cu Tudor Andrei (LPS-CSȘ Pitești) – 6-1, 6-3, iar în sferturi l-a depășit pe Patrick Mihăescu (Racheta Campionilor Pitești), cu 6-2, 6-2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here