Finala Campionatului Național Individual de lupte pentru juniori va avea loc la Târgoviște. Clubul Sportiv este unul dintre organizatorii competiției

Municipiul Târgoviște va deveni la jumătatea acestei luni capitala luptelor din România. În perioada 12-15 septembrie, Sala Sporturilor din Târgoviște va găzdui Finala Campionatului Național Individual de juniori, pentru toate cele trei stiluri: libere, feminin și greco-romane.

Organizatorii competiției sunt Federația Română de Lupte, Clubul Sportiv Târgoviște, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița.

La ediția din acest an a întrecerii și-au anunțat prezența numeroși luptători de la toate cele trei stiluri, ce vor reprezenta majoritatea cluburilor din țară.

Pe parcursul zilei de 12 septembrie vor avea loc validarea concurenților și ședința tehnică. O zi mai târziu, programul competiției include tragerea la sorți, control medical, cântarul oficial, dar și debutul primei sesiuni a tururilor eliminatorii și semfinale. Pe 14 septembrie au fost programate tragerea la sorți, control medical, cântarul oficial, a doua sesiune a tururilor eliminatorii, recalificări, finale și ceremonie de premiere. În ultima zi a competiției, 15 septembrie, vor avea loc cântarul oficial, recalificări, finale și ceremonie de premiere.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here