Florentin Roman a făcut senzaţie la Cupa Căuaşului la box!

Sâmbătă şi duminică polul boxului românesc s-a mutat în judeţul Satu Mare la Căuaş,  unde a avut loc ediţia a doua a Cupei Căuaş la box, un turneu internaţional la care au fost prezenţi aproximativ 90 de sportivi de la 17 cluburi, inclusiv din  Germania şi Ungaria.

Promotorul acestei gale a fost Florin Mulcuţan, secretarul A.J. de Box Satu Mare, dar şi membru în Biroul Federal al F.R. de Box, cu ajutorul Consiliului Judeţean Satu Mare, al Primăriei şi Consiliului Local Căuaş, dar şi al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Satu Mare.

Nu puteau lipsi de la această competiţie boxerii noştri, pregătiţi de maestrul Gheorghe Stan, care au avut o evoluţie apreciată de toţi cei care au urmarit la faţa locului meciurile disputate.

Cea mai bună şi surprinzătoare evoluţie a avut-o Florentin Roman, care a bătut tot la categoria de greutate 91 kg, terminând finala triumfător în faţa campionului Germaniei prin K.O.!

De asemenea alţi doi sportivi ai noştri au încântat asistenţa, Panait Nicolae Fernando a avut la rândul său o evoluţie foarte bună terminând competiţia pe primul loc, iar  Samuel Moise a terminat pe ultima treaptă a podiumului.

Maestrul Stan a fost încântat de evoluţiile celor trei, spunând pentru site-ul nostru că “a meritat efortul de a ne deplasa la această competiţie. În primul rând pentru că am întâlnit adversari de calibru, iar mai apoi pentru că sportivii deplasaţi de noi acolo au avut evoluţii de excepţie. Doresc să menţionez faptul că Florentin Roman a făcut nişte meciuri foarte bune, terminând finala prin K.O. în faţa unui campion al Germaniei, la acest nivel de vârstă şi greutate. Îi felicit pe băieţii mei şi mulţumesc conducerii clubului pentru sprijinul acordat.”

box stan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here