Ilie Torcică și Cezar Voicu Sulugiu, din nou campioni ai României la judo veterani

Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest an a Campionatului Național de judo pentru veterani, găzduit de comuna Golești, din județul Vrancea, în perioada 24-25 noiembrie.

Doi dintre sportivii clubului nostru au reușit să devină campioni ai României, după ce au avut parte de evoluții excelente pe suprafața de tatami. De asemenea, alți doi judocani au revenit acasă cu medalii de argint și bronz.

Ilie Torcică a ajuns din nou campion al României după ce a fost cel mai bun la categoria 81 de kilograme – M6. Antrenorul secției de judo de la CS Târgoviște a intrat în posesia medaliei de aur după ce și-a învins toți adversarii care i-au ieșit în cale la ediția din acest an Campionatului Național.

Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a devenit campion al țării a fost Cezar Voicu Sulugiu. Acesta a obținut aurul la M5, la categoria 100 de kilograme. Atât, Ilie Torcică, cât și Cezar Voicu Sulugiu și-au menținut titlurile naționale cucerite cu un an în urmă.

De asemenea, Daniel Condurache și-a adjudecat argintul la M1, categoria 73 de kilograme, iar Andrei Pătrașcu a luat bronzul la M1, categoria 81 de kilograme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here