Înotătorul Andrei Lazăr, pe podium la Cupa Barracuda

Evoluție foarte bună pentru înotătorul Andrei Lazăr la ediția din acest an a Cupei Barracuda, găzduită de bazinul din Câmpina, în perioada 28-29 octombrie. Sportivul de la CS Târgoviște, antrenat de Octavian Postolache, a încheiat pe podium proba de 100 metri liber dedicată juniorilor.

La finalul concursului, Andrei s-a clasat pe locul 2, cu timpul de 00:56:68. Pentru înotătorul clubului nostru, participarea la Cupa Barracuda a reprezentat o verificare excelentă înainte de startul la Campionatul Național în bazin de 25 m pentru seniori, tineret și juniori, ce va avea loc la Miercurea Ciuc, la începutul lunii decembrie.

Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a participat la Cupa Barracuda a fost și cadetul Luca Vătavu. Și pentru el această competiție a fost una de verificare, la capătul căreia și-a îmbunătățit considerabil timpii. Luca Vătavu va lua parte la jumătatea lunii decembrie la Cupa României pentru cadeți -12-14 ani.

Cupa Barracuda s-a aflat la a II-a ediție, iar la startul acesteia s-au aflat sportivi ce au reprezentat 21 de cluburi din țară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here