Ionuț Munteanu a devenit Antrenor emerit!

O veste excepțională pentru clubul nostru. Astăzi, antrenorul secției noastre de karate, profesorul Ionuț Munteanu, a primit titlul de Antrenor emerit!

Totul s-a întâmplat la Cheile Gradiștei, acolo unde o delegație a Clubului Sportiv Târgoviște participă la Seminarul Național de karate, organizat de Federația Română de Karate și la care participă doi campioni mondiali: Luca Valdesi și Davide Benetello.

Titlul acordat profesorului Ionuț Munteanu vine ca o recunoaștere a valorii și a muncii pe care a depus-o de-a lungul timpului în slujba karate-ului, fiind binecunoscute de către federația de specialitate eforturile susținute ale fraților Munteanu de a menține această ramură sportivă la un nivel foarte bun.

Tot cu această ocazie, incă un târgoviștean a primit titlul de Antrenor emerit, este vorba despre Daniel Munteanu, fratele mai mare al lui Ionuț Munteanu, un alt promotor și truditor al karateului românesc.

“Îl felicit pe Ionuț Munteanu. De astăzi a intrat în galeria Antrenorilor emeriți, iar acest lucru sunt convins că îl va motiva suplimentar, dar îl va și responsabiliza în egală măsură. Sunt un conducător de club fericit, deoarece am șansa de a lucra cu antrenori de excepție, oameni care sunt gata oricând să se sacrifice pentru performanță, acesta fiind și printre puținele motive pentru care am rămas unul dintre cluburile importante pe harta sportului românesc. La club mai avem încă doi antrenori emeriți, pe domnul Cornel Cornea și pe domnul Nicolae Guțoiu.” ne-a transmis managerul târgoviștean Ciprian Prisăcaru.

Vizibil emoționat, dar și fericit, Sensei Ionuț Munteanu ne-a transmis urătoarele:

“Sunt foarte fericit! Este un titlu mult așteptat și fără a vrea să par lipsit de modestie, consider că este și un titlu meritat. Pentru aceasta, doresc să le mulțumesc sportivilor mei, atât acelora care au încheiat activitatea de performanță, cât și celor care sunt în activitate încă. Datorită lor acest lucru a fost posibil. Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere, dar în mod deosebit, le mulțumesc reprezentanților Federației Române de Karate, care niciodată nu uită să își aprecieze colaboratorii, fapt care ne motivează pentru viitor. Nu în ultimul rând, îl felicit pe fratele meu, Daniel Munteanu, care a primit și el, tot astăzi, titlul de Antrenor emerit.”

Munteanu maestru emerit

12189834_1193095437385457_7709686447465480970_n

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here