Karate. Ruxandra Bica, medalie de bronz la Naționalele de Interstiluri

Karateka Ruxandra Bica a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Interstiluri pentru seniori și minicadeți. Sportiva clubului nostru, antrenată de Ionuț Munteanu, a urcat pe ultima treaptă a podiumului la kumite, în limitele categoriei +68 de kilograme pentru seniori.

Ruxandra a a fost singura medaliată a Clubului Sportiv Târgoviște la ediția din acest an a Naționalelor de Interstiluri, desfășurată la Complexul Olimpic Sportiv Român de la Izvorani. Pe lângă medaliata de la kumite, CS Târgoviște a mai mizat în acest an la Naționalele de Insterstiluri pe Valentin Cârlan (seniori), Ștefania Huiu și Alexandru Munteanu (ambii minicadeți). Cum a avut parte de o evoluție apreciabilă la kumite, Vali Cârlan a terminat aproape de podium, pe locul 5, în limitele categoriei -60 de kilograme.

Karateka de CS Târgoviște au fost prezenți la un curs de perfecționare

Pe de altă parte, tot săptămâna trecută, tehnicianul Ionuț Munteanu și mai mulți karateka ai clubului nostru au participat  la un curs național de perfecționare pentru arbitri și antrenori, coordonat de Javier Escalante, președintele comisiei mondiale de arbitraj WKF. Dintre sportivii de la CS Târgoviște care au luat parte  la stagiul de perfecționare au fost: Ruxandra Bica, Octavian Pomârlenu, Ana Maria Stan și Valentin Cârlan, unde ultimii doi sportivi au susținut examene pentru a deveni arbitri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here