Karateka Clubului Sportiv Târgoviște, de opt ori pe podium la Cupa României Shito Ryu

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au revenit în forță pe suprafața de tatami! La prima competiție oficială din această toamnă, karateka clubului nostru au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere la Cupa României la Karate Shito Ryu, găzduită de Complexul Sportiv Dragomirești, duminică, 20 septembrie.

La capătul unor evoluții bune, karateka de la CS Târgoviște au obținut un total de 8 medalii: trei de argint și alte cinci de bronz.

Sportivii clubului nostru care au terminat pe locul 2 au fost Robert Merda (seniori), Adrian Drăguș (juniori) și Vlăduț Mocanu (cadeți). În schimb, cei care au urcat pe ultima treaptă a podiumului au fost Adrian Drăguș (seniori), Robert Merda (juniori), Alexandru Munteanu (cadeți), Răzvan Stanciu (cadeți) și Ștefania Huiu (cadeți). De asemenea, aproape de podium au terminat Lorelley Andrei și Ana Maria Bălan. Cele două cadete au încheiat concursurile în care au fost angrenate pe locul 5.

La competiția de la sfârșitul săptămânii trecute, delegația Clubului Sportiv Târgoviște a fost format din opt sportivi, care au luat parte  la 10 probe individuale. Probele de concurs au constat în kata individual și kihon.

Ediția din acest an a Cupei României de Karate Shito Ryu a fost una specială, cu mai multe restricții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here