Karateka de la CS Târgoviște, de patru ori pe podium la Cupa Contact Open

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat cu fruntea sus ediția din acest an a Cupei  Contact Open, desfășurată în Sala „Apollo” din București. La competiția internațională, unde au participat sportivi din șase țări, karateka clubului nostru au cucerit 4 medalii de bronz extrem de valoroase.

Elevii antrenați Ionuț Munteanu care au urcat pe podium la concursul desfășurat în week-end au fost Ștefania Huiu (junioare kumite – cat. 59 kg), Darius Gravriș (cadeți Shobu Ippon – cat. +70 kg) și Andrei Alexandru, la minicadeți kumite (cat. +55 kg) și Shobu Ippon (cat. +55 kg).

Aproape de podium s-au clasat Alexandru Munteanu (seniori kumite – cat. 67 kg) și Ștefania Huiu (Open kumite cadeți – junioare). Ambii sportivi au terminat competiția pe locul 5.

Cupa Contact Open a fost ultima verificare pentru sportivii noștri înainte de participările de la CB Karate, din Slovenia (unde va lua parte Ștefania Huiu) și Openul României de Karate, de la Timișoara, competiții ce vor avea loc în luna noiembrie.

Din comisia de arbitraj a concursului au făcut parte și patru arbitri de la CS Târgoviște: Octavian Pomârleanu, Ana Maria Bălan, Bogdan Tifra și Vlăduț Mocanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here