Luca Vătavu, primul sportiv de la CS Târgoviște care va lua startul la Campionatul Național de înot pentru cadeți

Bazinul “Lia Manoliu” din București găzduiește în perioada 14-18 iulie Campionatul Național Național de înot pentru cadeți. Probele competiției sunt 100 m liber, 400 m liber, 100 m spate, 100 m bras, 100 m fluture și 200 m mixt.

Clubul Sportiv Târgoviște este reprezentat la ediția din acest an de mai mulți sportivi. Înotătorii antrenați de Octavian Postolache și-au propus să atingă cele mai bune rezultate la puternica întrecere.

Primul înotător al clubului nostru care va lua startul la ediția din acest an a Naționalelor de cadeți este Luca Vătavu. Sportivul în vârstă de 12 ani va concura, în această dimineață, în probele de 100 m liber și 200 m mixt.

Al doilea sportiv de la CS Târgoviște care va concura în Bazinul “Lia Manoliu” este Vlad Constantinescu. Acesta va intra în competiție în reuniunea programată miercuri după-amiază.

Tuturor înotătorilor de la CS Târgoviște prezenți la ediția din acest an a Campionatului Național de cadeți le dorim mult succes!

Competiția poate fi văzută live pe pagina de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, accesând următorul link:

https://frnpm.ro/noutati/campionatul-naional-de-cadei-2021-se-vede-live-14-07-21?fbclid=IwAR29_jETnXL5nyUpUrU8cI9CSjff6z5-MS-qnszqFS4EyhQT0DTsdD2TGnI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here