Luptătoarele și luptătorii Clubului Sportiv, în “focurile” Naționalelor de cadeți pe echipe găzduite de orașul Târgoviște

Luptătoarele și luptătorii Clubului Sportiv Târgoviște se pregătesc de participarea la Campionatul Național pe echipe pentru cadeți – etapa a II-a și turneu de calificare la Cupa României, ce vor fi găzduite de Sala Sporturilor din Târgoviște, în perioada 12-14 octombrie.

Puternica întrecere va fi organizată de Federația Română de Lupte, iar stilurile care vor fi practicate sunt greco-romane, lupte feminine și lupte libere. Unul dintre partenerii acestor competiții va fi și Clubul Sportiv Târgoviște.  Cornel Cornea, antrenorul secției de lupte a clubului nostru are în vizor ca sportivii săi să obțină cele mai bune rezultate.

Georgiana Filip-Paic, locul 4 la Campionatul Mondial de lupte pe plajă

Georgiana Filip-Paic a fost una dintre sportivele valoroase ale clubului nostru care a reprezentat România la ediția din acest an a Campionatului Mondial de lupte pe plajă. După o prestație destul de bună la concursul desfășurat pe plaja de la Sarigerme (Turcia), luptătoarea de la Clubului Sportiv s-a clasat pe locul 4 în limitele categoriei 60 de kilograme. În schimb, alte două sportive, Maria Cioclea (cat. 50 kg) și Diana Vlăsceanu (+70 kg) au revenit acasă cu medaliile de bronz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here