Luptătorul Marian Daniel Mihai, de trei ori pe podium la Costinești! Evoluții foarte bune pentru micii sportivi de la CS Târgoviște la CN de lupte pe plajă și Aptitudini Specifice

În perioada 21-25 iunie, la Costinești, s-a desfășurat Campionatul Național de lupte pe plajă și Aptitudini Specifice.

La ediția din acest an a celor două competiții, micuții luptători ai Clubului Sportiv Târgoviște, antrenați de Cornel Cornea, s-au prezentat la înălțime. Doi dintre aceștia au obținut medalii valoroase, după ce au terminat pe podiumul de premiere.

Eroul CS-ul la cele două competiții a fost de departe Marian Daniel Mihai. Pe durata celor două întreceri, talentatul sportiv a reușit să câștige numai puțin de trei medalii. Prima dintre ele a fost obținută la competiția de Aptitudini Specifice. La categoria 85 de kilograme, sportivul pregătit de Cornel Cornea și-a adjudecat medalia de bronz.

La competiția de lupte pe plajă U13, luptătorul clubului nostru a intrat în posesia argintului, la categoria +60 de kilograme. În schimb, la Campionatul Național de Lupte U15, la categoria +75 de kilograme, Marian Daniel Mihai a cucerit din nou medalia de argint, devenind vicecampion al României.

De asemenea, tot la Campionatul Național de lupte pe plajă U15, Raul Bobleac a luat și el argintul, la categoria 55 de kilograme.

Datorită punctajul extrem de bun obținut, echipa Clubului Sportiv Târgoviște a încheiat Campionatul Național de lupte pe plajă U15 pe locul 3.

Alți doi luptători de la CS Târgoviște care au adus puncte importante echipei în clasamentul general, dar care nu s-au clasat pe podium, au fost Florin Rudaru (cat. 55 kg) și Andrei Nan (cat. 65 kg).

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here