Luptătorul Marian Daniel Mihai, medaliat cu aur la Cupa României U15. Va reprezenta România la Campionatul European, dar și la Campionatul Balcanic

Rezultat remarcabil pentru unul dintre cei mai în formă luptători de la Clubul Sportiv Târgoviște! Astăzi, Marian Daniel Mihai a reușit să obțină medalia de aur la Cupa României U15, competiție găzduită de orașul Călărași.

Sportivul clubului nostru, antrenat de Cornel Cornea, s-a impus la categoria 85 de kilograme. Pe durata concursului, „Marinică” și-a arătat din plin valoarea și a învins toți adversarii care i-au ieșit în cale. Locul I ocupat la finalul concursului a fost pe deplin meritat de sportivul nostru.

În urma frumoasei performanțe realizate la Călărași, Marian și-a asigurat participarea la Campionatul European de Lupte U15, dar și la Campionatul Balcanic de lupte U15, ambele competiții având loc în acest an.

Peste 600 de sportivi, din toată țara, au luat parte la ediția din acest an a Cupei României U15, primul turneu juvenil oficial din calendarul intern al Federației Române de Lupte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here