Luptătorul Marian Daniel Mihai va reprezenta România la Campionatul European U15 din Grecia

Școala târgovișteană de lupte are din nou reprezentant în marile competiții internaționale. Marian Daniel Mihai (14 ani), sportiv legitimat la CS Târgoviște, va reprezenta România la Campionatul European de lupte U15, găzduit de localitatea Loutraki (Grecia), în perioada 14-18 mai. Luptătorul antrenat de Cornel Cornea va concura la categoria 85 de kilograme.

Este pentru prima dată când Marian va reprezenta România la un Campionat European. În ultima perioadă, tânărul luptător și-a intensificat antrenamentele pentru a se prezenta cât mai bine la turneul continental. Plecarea sportivului și a antrenorului său spre Grecia va avea loc luni, 13 mai.

Elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Smaranda Gheorghiu” Târgoviște, Marian și-a asigurat accesul la Campionatul European la începutul lunii aprilie când a cucerit medalia de aur la Cupa României U15. În cadrul acelui concurs, sportivul clubului nostru a învins cu brio toți adversari care i-au ieșit în cale la competiția găzduită de orașul Călărași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here