Marian Daniel Mihai va lupta pentru bronz la Turneul Internațional de lupte de la Cluj-Napoca

Luptătorul Marian Daniel Mihai se prezintă la înălțime la ediția din acest an a Turneului Internațional U15 Wrestling Challenge “Ioan Mureșan & Valeriu Bularca”, găzduit în acest week-end, de orașul Cluj-Napoca. Sportivul nostru, antrenat de Cornel Cornea, reprezintă România la categoria 85 de kilograme.

După ce a început competiția ca din tun, Marian țintește să obțină o medalie la finalul acestuia. Calificat într-una dintre finalele mici, luptătorul clubului nostru va lupta pentru bronz, împotriva unui adversar din Ungaria.

Marian traversează o formă foarte bună în această perioadă. În prima săptămână din luna aprilie, luptătorul nostru a obținut medalia de aur la Cupa României U15. Sportivul pregătit de Cornel Cornea este una dintre marile speranțe a luptelor dâmbovițene.

Cea de-a șaptea ediție a Turneului Internațional U15 Wrestling Challenge “Ioan Mureșan & Valeriu Bularca” a adunat la start peste 300 de sportivi din 12 țări, care își testează forțele pentru a pregăti următoarele competiții de obiectiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here