Micuța atletă Sonia Maria Ilie, dublă campioană zonală

Una dintre cele mai micuțe sportive de la CS Târgoviște s-a prezentat la înălțime la Campionatul Național de Atletism  – etapa de zonă copii 1, 2, 3, 4 și spiriduși, găzduită de stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București.

Atleta Sonia Maria Ilie a devenit dublă campioană zonală la competițiile dedicate copiilor 4, în probele de 50 de metri și lungime. Talentata sportivă, antrenată de Desdemona Banu Ionescu, a urcat pe prima treaptă a podiumului în proba de 50 de metri, după ce a terminat cursa cu timpul de 7:94. În schimb, la săritura în lungime, Sonia a avut parte de o aruncare de 4.03 metri.

Sonia Maria Ilie este una dintre marile speranțe ale secției de atletism de la CS Târgoviște. „Sunt mândră de rezultatele înregistrate de copiii noștri la acest Campionat Național. Sonia a demonstrat că are potențial enorm și poate ajunge sus în acest sport. Această competiție reprezintă un început atât pentru Sonia, cât și pentru Izabela. Sunt copii de mare perspectivă și am încredere în potențialul lor”, ne-a declarat Desdemona Banu Ionescu, antrenorul secției de atletism de la CS Târgoviște.

O altă sportivă care a reprezentat CS Târgoviște la Campionatul Național – etapa de zonă copii 1, 2, 3, 4 și spiriduși a fost Izabela Surugiu. În proba de 200 metri, micuța atletă a realizat un personal best.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here