karate barcelona

Munteanu este mulțumit după europenele de la Barcelona

La sfârșitul de săptămână care tocmai s-a încheiat, CS Târgoviște a fost prezent prin sportivul Adrian Stoicescu și antrenorul Ion Munteanu, la Barcelona.

Vineri 9 Oct, în Barcelona, a avut loc Stagiul internațional de Shito RYU Hayashi Ha și Kobudo. Acest curs a fost coordonat de către Maeștrii japonezi: Nishikawa Yoshishige și Nagatomo Kenichiro, constând în învățarea și perfecționarea a doua kata de Shito RYU și Kobudo.

În zilele de 10 si 11 octombrie a avut loc ediția a III-a a Campionatului European de Karate Shito RYU Hayashi Ha. Lotul Romaniei de Hayashi Ha a fost compus din cinci sportivi: 1 sportiv de la CS Targoviste, 2 din Dâmbovița: Alexandru Munteanu și Gabriel Manea, precum și doi de la Dinamo București.

Lotul național a obținut 3 medalii: 1 de aur si 2 de bronz, acestea fiind obținute de cei doi sportivi de la Dinamo și de Alexandru Munteanu la Kobudo (bronz).

Adrian Stoicescu – sportivul nostru, a avut o evoluție bună la kata cadeți, el fiind învins de către ocupantul locului 3 (Spania).

“Pot spune că ne întoarcem din Spania cu un bagaj mai bogat în Kata si Kobudo, dar și cu experiență mai multă! A fost un Campionat European bun și ma bucur că și cei de la Federația Română de Karate sunt mulțumiți de reușitele noastre.” a declarat pentru cstargoviste.ro profesorul Ion Munteanu, antrenorul lotului național al României și al secției de karate de la CS Târgoviște.

 

karate barcelona

admin (90 Posts)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *