Nouă medalii la Turneul Internațional de karate hayashi ha și kobudo de la la Barcelona

Turneul Internațional de karate hayashi ha si kobudo desfășurat la Barcelona a reprezentat o reușită pentru sportivii clubului nostru! Aceștia au obținut un total de nouă medalii în probele individuale și pe echipe de kata și kumite.

În posesia aurului la individual au intrat Adrian Drăguș (kumite – + 55 kg– copii 12-13 ani) și Nicolas Costescu (kumite -25 kg – copii 12 -13 ani). Pe echipe aurul a ajuns la echipa de kumite copii 12-13, formată din Adrian Drăguș, Nicolas Costescu și Damian Petrescu, dar și la echipa feminină de kumite 10-11 ani, alcătuită din Ștefania Huiu, Alecsia Preda, Ana Maria Hura Tudor și Irina Vișan, unde ultimele două sportive sunt de la Munteanu Sport Club Târgoviște.

La puternica întrecere care se desfășoară o dată la patru ani, argint a obținut Alexandru Munteanu (kumite – +50 kg – copii 10-11 ani) și echipa de copii 10-11 ani la kata sincron, formată din Alexandru Munteanu, Nicolas Costescu și Mihai Stan, ultimul fiind de la MSC Târgoviște. Dintre elevii lui Ionuț Munteanu, bronz și-au adjudecat Damian Petrescu (kumite – +55 kg – copii 12 -13 ani), Alecsia Preda (kumite – 37 kg – copii 10-11 ani) și echipa de kata copii 12-13 ani, alcătuită din Adrian Drăguș, Robert Merda și Damian Petrescu. Obținerea celor nouă medalii a mulțumit din plin coducerea tehnică a secției de karate. “Sunt foarte bucuros de evoluțiile copiilor. Au luptat foarte bine, iar roadele s-au văzut din plin. Munca lor din ultima perioadă nu a fost în zadar. Obiectivul nostru era cucerirea a două medalii, dar la final am obținut nouă. Așadar, sportivii de la CS Târgoviște s-au comportat exemplar la ediția din acest an a turneului de la Barcelona”, a declarat Ionuț Munteanu. La puternicul turneu din Spania au luat parte peste 800 de karateka, ce au reprezentat 23 de țări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here