Patru medalii de aur, una de argint și două de bronz pentru judocanii de la CS Târgoviște la turneul internațional „Cupa Temerarul”

Rezultate notabile pentru sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest an a turneului internațional „Cupa Temerarul”, găzduit de Sala „Transilvania” din Sibiu, în perioada 16-17 septembrie. După o serie de evoluții admirabile pe suprafața de tatami, judocanii clubului nostru au luat cu asalt podiumul de premiere.

Pe durata puternicului concurs, judocanii antrenați de Ilie Torcică au obținut un total de 7 medalii, iar patru dintre acestea au fost de aur.

Sportivii care au urcat pe prima treaptă a podiumului au fost Gabriel Pleșa, la U21 (cat. 73 kg), Daniel Niculae, la U18 (cat. +90 kg), Andrada Dinu (cat. 36 kg) și Iliuță Dobra (50 kg), ambii la U13.

În schimb, Mihai Bunoiu (U18 – cat. 81 kg) a cucerit medalia de argint, iar Daniel Niculae (U21 – cat. 100 kg) și Alin Vânătoru (U21 – cat. 90 kg) au intrat în posesia bronzului.

În clasamentul pe medalii, la finalul turneului, Clubul Sportiv Târgoviște s-a situat pe locul 2.

La ediția din acest an a turneului internațional ”Cupa Temerarul” au participat peste 600 de sportivi, care au reprezentat țări precum Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, Bosnia & Herțegovina, Cehia, Italia, Republica Moldova, Ucraina și România.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here