Pugilistele Clubului Sportiv Târgoviște au obținut patru medalii la Campionatul Național de box feminin

Secția de box a Clubului Sportiv Târgoviște și-a adăugat patru medalii în palmares după ce toate cele patru sportive care au reprezentat clubul la Campionatul Național de box feminin pentru junioare, cadete, tineret și senioare au urcat pe podium.

În urma unor evoluții pe măsură, două dintre sportivele pregătite de Gheorghe Stan și Alexandru Stan au devenit vicecampioane naționale la junioare. Este vorba de Gabriela Sorina Fanache, la categoria 41,5 kilograme și Ana Nae, la categoria 72 de kilograme.

În schimb, cadetele Ștefania Bănică (cat. 56 kilograme) și Elena Stoica (62 kilograme) au intrat în posesia bronzului.

„A fost un examen important pentru fetele noastre acest Campionat Național, organizat în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus. Toate cele patru pugiliste au dat în ring tot ce au avut mai bun. E o satisfacție foarte mare pentru mine și echipa noastră că am reușit să avem patru sportive pe podiumul de premiere”, ne-a declarat Gheorghe Stan.

Ediția din acest an a Campionatului Național de box feminin pentru cadete, junioare, tineret și senioare a fostă găzduită de Sala “Olimpia”, din București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here