S-a lansat proiectul “Se caută campioni!”

afis campanieAstăzi, într-o conferință de presă organizată la Sala Sporturilor, directorul Clubului Sportiv Târgoviște Ciprian Prisăcaru și inspectorul școlar general Sorin Ion, au lansat proiectul „SE CAUTĂ CAMPIONI!”.

În urma acestui parteneriat CS Târgoviște – ISJ Dâmbovița, toti antrenorii clubului nostru vor merge in școlile din municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița, sa prezinte profesorilor de educație fizică și copiilor oferta noastră și să le lanseze invitația de a veni alături de noi. Se vor distribui fly-ere și se vor pune afișe, prin care dorim sa transmitem informatii generale, dar și contactele antrenorilor noștri.

Ne-am alăturat cu plăcere acestui interesant proiect și sper eu ca după această campanie de selecție, să fim în postura de a spune ca s-au găsit viitorii campioni. Fără a perturba activitatea instituțiilor de învățământ, sunt convins că acțiunea va fi una benefică și că va ajunge la scopul propus.” a declarat Prof. Sorin Ion – inspector școlar general al ISJ Dâmbovița.

„Este nevoie ca noi cluburile să mergem spre copii. Astăzi sunt foarte multe pericole care îi țin pe copii departe de activitățile fizice. Sperăm ca această campanie să beneficieze de spijinul tuturor factorilor implicați, iar informația corectă și completă să ajungă la potențialii beneficiari. Targoviștea și județul Dâmbovița sunt bazine importante de selecție pentru orice disciplină sportivă, de aceea trebuie sa profităm de acest aspect. Campania va începe cu unitățile școlare din municipiu, după care vom merge în județ, după un program bine stabilit. Mulțumesc tuturor acelora care ne sprijină în acest demers!” a punctat și directorul CS Târgoviște – prof. Ciprian Prisăcaru.

La conferință au participat foarte mulți reprezentanți ai mass-mediei locale, care s-au arătat deschiși și cărora le mulțumim pentru atenția pe care o acordă fenomenului sportiv local.

Nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatele acestei campanii, prima de această amploare după mulți, mulți ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here