Sandu Marin, o legendă a atletismului dâmboviţean, a urcat la ceruri

Noaptea trecută, Sandu Marin, fost director (1994 -2005) si antrenor (1990 – 2006) al Clubului Sportiv Târgoviște, a trecut în lumea celor drepți, lăsând în urmă lumea atletismului mai săracă! Născut pe 26 iunie 1945, Sandu Marin a fost una dintre figurile emblematice ale atletismului romanesc si dambovitean, pe care l-a slujit neîncetat de-alungul timpul. Rezultatele sale ca antrenor, iar mai apoi ca director, au fost unele remarcabile.

Cat a fost antrenor la CS Târgoviște, atleții pregătiți de el au obținut un total de 450 de medalii, în cadrul concursurilor naționale și internaționale. De asemenea, ca fost antrenor al loturilor naționale de seniori și juniori ale României, Sandu Marin a oferit 20 de sportivi care au reprezentat tara noastra la competițiile internaționale.

In 2013, clubul nostru l-a recompensat cu o diplomă de excelență pentru toata activitatea depusa la CS Târgoviște. Conducerea si angajatii Clubului Sportiv Târgoviște își exprimă regretul si transmite sincere condoleante familiei greu încercare în aceste momente. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnească!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here