Sportivii de elită de la CS Târgoviște, premiați la Gala Performanței în Educație, eveniment organizat de Primăria Municipiului Târgoviște

Elevii și profesorii de elită din cadrul unităților școlare din Târgoviște au fost premiați, astăzi, 10 iulie, de Primăria Municipiului Târgoviște, în cadrul Galei Performanței în Educație, găzduită de Cinematograful „Independența”. Printre premianți s-au aflat zeci de sportivi și antrenori de la CS Târgoviște care au avut parte de rezultate remarcabile la concursurile și competițiile naționale/internaționale din acest an.

Au fost răsplătiți cu diplome și premii considerabile în bani peste 30 de sportivi și antrenori din cadrul secțiilor de judo, lupte, tenis, karate, box și atletism. Astfel, toți sportivii clubului nostru care au urcat pe podium în acest an au primit premieri substanțiale din partea autorităților municipale.

„Sunt mândru că astăzi ne-am putut bucura împreună de medaliile cucerite de sportivii noștri și să celebrăm succesul lor în cadrul unei gale de înaltă clasă. Cunoaștem toți că o medalie sau un loc pe podium înseamnă enorm, atât pentru cel care o câștigă, pentru clubul său, dar și pentru comunitatea din care vine. Prin exemplele de succes ale sportivilor inspirăm copiii să-și urmeze visurile lor.

Pe această cale, conducerea Clubului Sportiv Târgoviște mulțumește Primăriei Municipiului Târgoviștei și domnului primar Cristian Daniel Stan, pentru premiile oferite sportivilor și antrenorilor noștri, care depun eforturi considerabile zi de zi, pentru a ajunge la cele mai bune și înalte rezultate sportive. Am încredere în echipa CS Târgoviște că și de acum încolo va lupta neîncetat pentru atingerea obiectivelor și realizarea rezultatelor mult dorite”, ne-a transmis Alexandru Badea, directorul Clubului Sportiv Târgoviște, la finalul Galei Performanței în Educație.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here