Sportivii de la CS Târgoviște, de opt ori pe podium în Anglia, la turneul Elite International Karate Open

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au strălucit din plin în Anglia! La ediția din acest an a turneului internațional Elite International Karate Open, sportivii clubului nostru au urcat de opt ori pe podiumul de premiere în urma evoluțiilor pe care le-au avut la Harlow, orașul gazdă al competiției.

Dintre elevii antrenați de Ionuț Munteanu, cel mai important rezultat a fost obținut de Ștefania Huiu. În concursul de kumite junioare Open, talentata sportivă a obținut medalia de aur. În schimb, în concursul de kumite junioare, la categoria 59 de kilograme, karateka noastră a cucerit medalia de bronz.

Din Anglia, cu argint a revenit acasă Andrei Alexandru. Acesta a urcat pe treapta a doua a podiumului la kumite 12-13 ani, la categoria +55 de kilograme.

În schimb, medalii de bronz, pe lângă Ștefania Huiu, au mai fost obținute de Fabian Constantin (kumite cadeți – cat. 63 kg), Alexandru Soare (kumite open juniori), Anastasia Dinu (kata cadete), Darius Gavriș (kumite cadeți – cat. +70 kg) și echipa de kumite cadeți, formată din Fabian Constantin, Darius Gavriș și Andrei Alexandru.

Clubul Sportiv Târgoviște a participat la ediția din acest an a concursului cu un lot format din 6 sportivi, care au fost însoțiți de antrenorul Ionuț Munteanu, dar și de arbitrii Octavian Pomârleanu, Bogdan Tifra și Daniel Munteanu.

La cea de-a 7-a ediție a turneului internațional, alături de karateka de la CS Târgoviște au participat și doi sportivi de la MSC Târgoviște, antrenați de Daniel Munteanu. În concursurile de kumite Alexandra Marin (cadete) și Luca Cercel (copii 10-11 ani) au cucerit bronzul.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here