Ștefania Huiu, prezentare pozitivă la Campionatele Balcanice de Karate WKF

Prezentare pozitivă pentru Ștefania Huiu la Campionatele Balcanice de Karate WKF pentru juniori, cadeți și U21, găzduite de orașul Ljubljana (Slovenia), în perioada 16-19 noiembrie.

Luptătoarea clubului nostru, antrenată de Ionuț Munteanu, a reprezentat România la junioare kumite, categoria 59 de kilograme, dar și la competiția pe echipe. Alături de Ștefania, în echipa de kumite junioare a României s-au mai regăsit două sportive de la Chimia Râmnicu Vâlcea.

Ștefania a disputat două meciuri la individual, primul pierzându-l în fața finalistei din Turcia, iar pe al doilea l-a terminat la egalitate, 1-1, cu reprezentanta din Muntenegru. La finalul concursului, sportiva noastră s-a clasat pe locul 9. În concursul pe echipe, echipa de junioare a României a câștigat primul tur în fața echipei din Kosovo, iar în următorul tur a pierdut împotriva echipei din Bosnia.

La finalul Campionatelor Balcanice de Karate, delegația României a obținut 8 medalii (3 de argint și 5 de bronz). La startul competiției au fost prezenți 1007 sportivi, ce au reprezentat 13 țări.

La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii de la CS Târgoviște vor participa la Openul României de Karate, ce va fi găzduit de orașul Timișoara, competiție interstiluri de cel mai înalt nivel național, cu un lot format din 6 sportivi: Valentin Cîrlan – seniori, Lorelley Andrei – senioare și U21, Andreea Geana – senioare și U21,Alexandru  Munteanu – juniori, Ștefania Huiu – junioare și Maya Hârjan -minicadete, alături de ei fiind și antrenorul, Ionuț Munteanu, precum și antrenorul colaborator, Vasile Munteanu, acesta efectuând deplasarea din Anglia alături de cele două sportive legitimate la CS Târgoviște, Andreea Geana și Maya Hârjan.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here