Tenismena Evelyn Neacșu a câștigat Cupa 1 Iunie

Tenismena Evelyn Neacșu a devenit câștigătoarea Cupei 1 Iunie la începutul acestei săptămâni. Sportiva de la CS Târgoviște, coordonată de Sorin Erlic, a terminat pe primul loc la Under 12, după ce a bifat victorii pe linie în cadrul turneului final al întrecerii. Pe tabloul șah al competiției, Evelyn a fost necruțătoare și a trecut de orice adversară care i-a ieșit în cale. Astfel, rând pe rând, sportiva clubului nostru le-a depășit pe Nicola Stan (AS Altius TC ) – 6-1, 6-1, Sabina Olteanu (CS Unirea Urlați) – 6-2, 6-3, Catinca Orlescu (AS CS Libra Phoenix ) – 6-1, 6-2 și pe Ioana Marinescu (CSȘ Ploiești) – 6-0, 6-3.

Tot la Cupa 1 Iunie, găzduită de orașul Ploiești, o altă tenismenă de la CS Târgoviște, Alessia Stan, a fost finalistă la individual, dar și în proba de dublu mixt, unde a făcut pereche cu Alexandru Gall, de la CS PRO AS Sibiu. La individual, în jocul pentru câștigarea trofeului, Alessia s-a înclinat în fața Iuliei Tudoran (CSȘ Ploiești), cu 2-6, 67-2, 1-6. În schimb, la cea de dublu mixt, în finală, binomul Stan/Gall a cedat în fața perechii Iulia Tudoran/ Mihai Stanciu (ambii CSȘ Ploiești), cu 6-7 (3), 3-6.

În schimb, la aceeași competiție, alte două micuțe tenismene de la CS Târgoviște, Sara Ivan și Maia Oprea s-au oprit în primele tururi ale concursului dedicate categoriei Under 10.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here