Tenismenul Cezar Papoe, semifinalist la turneul internațional Florin Mergea Tennis Academy Trophy

La turneul Florin Mergea Tennis Academy Trophy, inclus în circuitul ITF J200, care a avut loc la Târgu Jiu, tenismenul Cezar Papoe, legitimat la CS Târgoviște, a ajuns în semifinale, după o evoluție foarte bună pe suprafața de zgură.

Sportivul clubului nostru a mers ceas până în penultima fază a turneului, acolo unde s-a recunoscut înfrânt de germanul Lieven Mietusch, cu scorul de 6-4, 6-3.

În schimb, în primele faze ale concursului, Cezar, sportiv pregătit de tatăl său, Cătălin Papoe, și coordonat de Florin Râpeanu, a fost de neoprit. În primul tur al competiției, tenismenul, în vârstă de 17 ani, l-a învins pe italianul Antonio Marigliano, cu 6-2, 6-4.

În runda secundă, Cezar l-a depășit pe principalul favorit, Bill Chan, din Singapore, cu 7-5, 7-5. În  sferturi, sportivul nostru și-a arătat supremația în fața bulgarului Georgi Georgiev, tot în două seturi și pe care l-a învins cu 6-4, 6-2.

Urcarea în semifinalele turneului de la Târgu Jiu a reprezentat pentru Cezar un nou rezultat valoros obținut în cadrul concursurilor internaționale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here