Teodor Magda, locul 5 în proba de 400 m mixt la Campionatul Național de Înot pentru seniori, tineret și juniori

În perioada 30 septembrie – 3 octombrie a avut loc Campionatul Național de Înot pentru seniori, tineret și juniori în bazin de 50 metri în bazinul descoperit din cadrul Complexului Sportiv “Lia Manoliu” din București.

La startul acestuia s-au aflat și patru sportivi ai Clubului Sportiv Târgoviște, pregătiți de antrenorul-voluntar Anca Pătrășcoiu.

Cele mai bune clasări din rândul sportivilor noștri le-au avut Teodor Magda (locul 5 – proba 400 mixt, loc. 9 –proba 200 m bras, loc. 10 – proba 50 m bras) și Andrei Lazăr (locul 7 – proba 400 m mixt). Ambii înotători au concurat la juniori.

De asemenea, Clara Spânu (tineret) și Adelina Bostangiu (juniori) au avut clasări în prima parte a clasamentelor întocmite la finalul concursurilor.

Înotătorii clubului nostru au luat startul în 25 de probe la juniori și tineret, la ediția din acest an a Campionatului Național.

Acesta a reprezentat concursul de debut al înotătorilor legitimați recent la CS Târgoviște.

„Sportivii noștri s-au pregătit bine pentru acest concurs, dar trebuie să ținem cont și de faptul că a fost o ediție desfășurată în condiții speciale din cauza pandemiei. Îi felicit pentru rezultatele înregistrate și le transmit de pe acum că urmează o perioadă de pregătire intensă pentru următorul examen: Campionatul Național în bazin scurt, care va fi găzduit de orașul Miercurea Ciuc”, ne-a declarat Anca Pătrășcoiu, antrenorul-voluntar al secției de natație de la CS Târgoviște.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here