Una dintre cele mai promițătoare atlete de la CS Târgoviște a strălucit la etapa de zonă a Campionatului Național pentru Copii

Una dintre cele mai mici sportive de la CS Târgoviște a strălucit la etapa de zonă a Campionatului Național de Atletism pentru Copii 1, 2, 3, 4 și Spiriduși, desfășurată la București.

Sonia Ilie, sportivă antrenată de Desdemona Banu Ionescu, a fost de neoprit în probele de 50 m și 200 metri. Acestea sunt primele rezultate importante înregistrate pentru micuța sportivă a clubului nostru.

„Rezultatele înregistrate de Sonia la etapa de zonă mă bucură foarte mult. Este un început promițător pentru ea. Dacă va munci în continuare așa cum a făcut-o până acum cu siguranță va avea parte de rezultate și mai bune. Sonia este o speranță a clubului nostru”, ne-a declarat Desdemona Banu.

O altă sportivă care a reprezentat CS Târgoviște la Campionatul Național de Atletism Copii 1,2,3, 4 și Spiriduși a fost Izabela Surugiu.  Și ea a avut evoluții apreciabile la etapa de zonă a Campionatului Național.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here