Atleții de la CS Târgoviște, de trei ori pe podium la Campionatul Național pentru tineret

Atleții Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat în forță finala Campionatului Național pentru tineret – ediția 2019, găzduită de stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești. Aceștia au reușit să urce de trei ori pe podium, după ce au tras din greu în probele de 5 000 metri, și respectiv, 10 000 metri.

Astfel, Diana Ivăncescu (antrenor Desdemona Banu Ionescu) a încheiat sezonul de pistă, obținând două medalii de bronz. Prima și-a adjudecat-o la 5 000 metri, după ce acele ceasului s-au oprit la 17:39.67, iar a doua la 10 000 metri, cu un timp de 39:51.87.

De asemenea, a treia medalie de bronz pentru clubul nostru a fost obținută de Ionuț Stancu (antrenor Nicolae Guțoiu), la 10 000 metri. Sportivul aflat în dublă, CS/CSȘ Târgoviște, a urcat pe ultima treaptă a podiumului, cu un timp de 33:50.67.

Cele trei clasări pe podium a bucurat din plin staff-ul tehnic al secției de atletism din cadrul clubului nostru. “Suntem mulțumiți că am încheiat sezonul de pistă pe podium. Pe această cale mulțumim staff-ului de la  Clubul Sportiv Târgoviște pentru suport și încurajări. Încă o dată am demonstrat că suntem într-adevăr o familie unită. De asemenea, mulțumim domnului Ciprian Prisăcaru, director la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, domnului doctor Lucian Chețan și tuturor celor care ne-au urmărit parcursul competițional. Pentru noi va urma o scurtă vacanță pentru odihnă și relaxare, iar apoi , începând cu jumătatea lunii iulie vom relua pregătirile pentru Campionatul Național de cros, unde ne dorim calificarea la Campionatul Balcanic de cros, cu echipa României”, ne-a declarat Desdemona Banu Ionescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here