De două ori pe podium la Campionatul Național de Lupte pe plajă! Ionuț Drăgănescu, vicecampion al României

Clubul Sportiv Târgoviște a participat cu doi sportivi la ediția din acest a Campionatului Național de Lupte pe plajă pentru cadeți, juniori și seniori, eveniment desfășurat la sfârșitul săptămâni la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.  În urma evoluțiilor înregistrate, ambii sportivi ai clubului nostru au reușit clasări pe podium.

Ionuț Drăgănescu, sportiv pregătit de Cornel Cornea, a avut o evoluție foarte bună și a reușit să devină vicecampion al României la juniori, la categoria 80 de kilograme. Luptătorul clubului nostru a avut un parcurs fără greșeală până în finală, iar acolo a fost depășit de adversarul său mult mai puternic. În competiția dedicată seniorilor, Ionuț Drăgănescu s-a clasat pe locul 4.

Florin Maghiran este al doilea luptător de la CS Târgoviște care terminat pe podium la ediția din acest an a Naționalelor. La cadeți, acesta a obținut medalia de bronz, în limitele categoriei 70 kg, după ce a ieșit învingător într-una dintre finalele mici.

“Ambii sportivi ai noștri au obținut rezultate notabile la ediția din acest an a Campionatului Național. Dacă era puțin mai atent, Ionuț putea deveni chiar campion național. Ambii sportivi au tot viitorul în față și  reprezintă două mari speranțe ale luptelor dâmbovițene. Totodată, mă bucur foarte mult că această ediție a Naționalelor s-a desfășurat la Târgoviște. De mai mulți ani îmi doream acest lucru, iar în această toamnă acest vis a devenit realitate pentru mine. Organizarea a fost impecabilă pe durata competiției. Trebuie să mulțumesc pe această cale tuturor care au luat parte la organizarea Campionatului Național”, ne-a declarat Cornel Cornea, antrenorul secției de lupte din cadrul Clubului Sportiv Târgoviște.

La ediția din acest an a Campionatului Național de Lupte pe plajă, Clubul Sportiv Târgoviște a fost unul dintre organizatorii competiției.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here