Diana Vlăsceanu, premiată la Gala Laureaților FRL

Luptele și-au desemnat săptămâna trecută cei mai buni sportivi ai anului 2019! În cadrul Galei Laureaților FRL, eveniment desfășurat la  București, luptătorii care au performat anul acesta au fost premiați de către FRL.

Printre premianți s-a aflat și luptătoarea Diana Vlăsceanu, legitimată la Clubul Sportiv Târgoviște. Antrenată și descoperită de Cornel Cornea, sportiva clubului nostru s-a aflat printre laureații categoriei seniori U 23.

Diana a fost recompensată de FRL cu o distincție importantă după ce în acest an a a cucerit medalia de bronz la Campionatul European U23. Tot la această categorie au mai fost premiați Răzvan Arnăut, Lenard Istvan Berei, dar și Suzana Șeicariu.

În schimb, cea mai bună luptătoare a anului 2019 a fost desemnată Alina Vuc, vicecampioană mondială și sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Imediat după Gală, Diana Vlăsceanu a revenit în Poiana Brașov, acolo unde se află în cantonament cu lotul național de senioare al României. În cantonamentul “tricolor”, unde se mai află și colega sa de club, Maria Cioclea, Diana va sta până pe 22 decembrie.

Primul concurs internațional la care va lua parte Diana Vlăsceanu anul viitor va fi un turneu în Spania, programat în luna aprilie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here