Finala Campionatului Național de Lupte pe plajă va avea loc la Târgoviște. Clubul Sportiv este unul dintre organizatori

Municipiul Târgoviște va găzdui în perioada 9-11 octombrie  Campionatul Național de Lupte pe plajă pentru cadeți, juniori și seniori. Ținându-se cont de pandemie, ediția din acest an se va desfășura în condiții speciale la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

Campionatul Național de Lupte pe plajă va fi organizat de Federația Română de Lupte în colaborare cu Clubul Sportiv Târgoviște, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița.

Vineri, 9 octombrie, de la ora 17.00 va avea loc ședința tehnică, iar apoi sunt programate testul COVID-19, controlul medical și cântarul oficial. Ziua de sâmbătă va cuprinde două reuniuni: prima de dimineață, iar a doua după-amiază. Duminică, în ultima zi a competiției, vor avea loc finalele.

Chiar dacă ediția din acest an se va desfășura în condiții speciale, la startul întrecerii și-au anunțat prezența numeroși sportivi de la toate cele trei stiluri (lupte libere, lupte feminine, greco-romane), ce vor reprezenta majoritatea cluburilor din țară.

La  Naționalele din acest an, clubul nostru va fi reprezentat de mai mulți luptători, care și-au propus obiective îndrăznețe.

„Sperăm ca acest Campionat Național să fie un real succes organizatoric, cât și prin cucerirea de medalii de către luptătorii noștri. Clubul Sportiv Târgoviște va fi reprezentat de mai mulți sportivi, fapt ce mă face să cred că toți se vor prezenta la înălțime. Este îmbucurător că Federația Română de Lupte a oferit orașului Târgoviște să organizeze ediția din acest a Naționalelor, care va fi una în condiții speciale”, a declarat Alexandru Badea, directorul Clubului Sportiv Târgoviște.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here