Luptătorii Clubului Sportiv Târgoviște se pregătesc la Voina

În această perioadă, luptătorii Clubului Sportiv Târgoviște și-au stabilit cartierul general la Voina, unde desfășoară un stagiu  centralizat de pregătire. Sportivii se antrenează din greu sub comanda antrenorului Cornel Cornea.

Antrenamentele din cantonamentul de la Voina se bazează foarte mult pe dezvoltarea condiției fizice, pe dezvoltarea forței și pe cea a  rezistenței sportivilor.

Acest stagiu reprezintă pentru luptătorii clubului nostru o bună pregătire înainte de participarea la competițiile oficiale care vor debuta în luna martie.

“Avem condiții foarte bune de pregătire. Alimentația și cazarea sunt la superlativ. Aici, sportivii trag din greu și au parte de câte două antrenamente pe zi. Ne pregătim pentru concursurile programate în acest an.

Acest cantonament a picat foarte bine pentru sportivii noștri. Când ne vom întoarce acasă știm foarte bine ce avem de făcut cu fiecare sportiv și la ce nivel de pregătire a ajuns”, ne-a declarat Cornel Cornea, antrenorul secției de lupte de la  CS Târgoviște.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here