Luptătorii Clubului Sportiv Târgoviște vizează calificări numeroase în finala Campionatului Național și Cupa României

Sala Sporturilor din Târgoviște găzduiește în perioada 11-14 martie Turneul de calificare pentru Finala Campionatului Național – cadeți și Cupa României de lupte feminine, lupte libere și greco-romane pentru seniori.

Clubul Sportiv Târgoviște este reprezentat la această competiție de 11 sportivi, care și-au propus să obțină calificarea la turneul final al Campionatului Național. Antrenorul clubului nostru, Cornel Cornea, este încrezător că elevii săi vor obține numeroase calificări în concursurile finale care vor urma.

Ședința tehnică a turneului de la Târgoviște  a avut loc joi după-amiază, iar aceasta a fost prezidată de Marian Berbec (Director Tehnic FRL), Onciu Petre (Antrenor Federal), Georgiana Filip (Membru Birou Federal), Cornea Cornel (Antrenor CS Târgoviște) și Marius Olaru (Arbitru cat.1s).

Organizatorul competiției este Federația Română de Lupte, iar parteneri sunt Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here